Pénzügyi Kisokos:
Fiatal felnőtteknek

E-book szerzője: Göndöcs Péter 

A KSH idei felméréséből újra kiderült, hogy sajnos a hazai 14-30 éves korosztály 92%-ának gondot okoz a napi pénzügyek megfelelő koordinálása. Továbbá ennek következményeként a tudatos megtakarítások és a saját költségek rendszeres vezetése sem jellemző rájuk.

Az alábbi több mint 70 oldalas e-book kiadvány épp ezért első sorban nekik szól; a modern fogyasztói szokásokhoz igazodva és pénzügyi tudatosságra ösztönözve őket; könnyed, mégis hasznos formában megírva. 

Olvassa el ingyenes ízelítőnket ebből a hiánypótló kiadványból!

Rendelje meg most Pénzügyi Kisokos e-book kiadványunkat!

50% kedvezménnyel 6.650 Ftért (13.300 Ft helyett),
és fogadja el tőlünk az ajándék, 15.000 Ft értékű költségvetés-kezelő táblázatot is!


Kedvezményes áron az ajánlatunk már csak eddig elérhető :

 
 

Rengeteg értékes tudás 1 kiadványban

A straightforward guide that encourages designers and creatives to share their work and lifestyle with as many people as possible.

  • 10 fejezet 
  • Reads like a story 
  • 🎁 Ajándék költségvetés-kezelő táblázat
Kosárba

Néhány ebook vásárló véleménye a Pénzügyi Kisokos kiadványról:

Sokat aggódom a fiam pénzügyi jövőjéért, mivel sosem tanult pénzügyeket az iskolában, és hát hajlamos az anyagiak elherdálására. Mikor szembe jött velem az e-book hirdetés, megörültem és úgy döntöttem, hogy segítek Áronnak, és megvettem neki a Pénzügyi Kisokos ebookot. Örömmel mondhatom, hogy első sikerként megéltem, hogy egyáltalán elolvasta a fiám és ami még jobb érzés, hogy nekileselkedett a költségvetés vezetésének. Meglátjuk, hogy megy neki. Mindenesetre szerintem egy egyszerű és érthető magyarázatok alapján, valamint a gyakorlati tippek és tanácsok segítségével remekül fogyaszthatóak a mindennapi alaphoz szükséges ismeretek az anyagból.

Igaz még csak 13 éves a kislányom, de szeretném tudatosan nevelni és felkészíteni az élet egyik legnagyobb kihívására, magára a tudatos pénzkezelésre. És mivel nagyon érdeklődő és okos, így gondoltam miért ne. Átolvasva az Ebook-ot közérthetően akár egy kisiskolás számára is könnyen megérthető. A legjobb tapasztalat eddig, hogy a zsebpénzét elkezde vezetni és gyűjteni kezdett új telefonra. Szóval azt hiszem elértem a célomat. Elégedett vagyok.

Bevallon ez egész eddigi életemben elkerültem a pénzügyekkel való tudatos foglalkozást, mert mindig is frusztrált ennek a szerintem kényes területnek a kezelése. Azonban miután elolvastam a Pénzügyi Kisokos ebookot, végre megértettem az alapvető fogalmakat és gyakorlati tippeket is kaptam a pénzügyeim kezeléséhez. A kiadvány könnyen érthető, és valóban segített abban, hogy magabiztosabb és persze tudatosabbá váljak ha a saját pénzemről van szó.

Nagyon elégedett vagyok a megvásárolt ebookkal! A kiadvány nem csak arról szól, hogy hogyan takarítsunk meg pénzt, hanem arról is, hogyan érjük el a pénzügyi célokat és hogyan kezeljük hatékonyan a költségvetésünket.Az ajándék táblázat is tök jó! Az ebookban található gyakorlati példák és tanácsok segítségével könnyen alkalmazható módszereket kaptam a mindennapi pénzügyeim kezelésére.

A szerzőről

Göndöcs Péter

Péter az elmúlt 15 évben több sikeres, saját és partner vállalkozások felépítésének fontos szereplőjeként üzleti tapasztalatait gyakorta foglalja össze, a legkülönfélébb témakörökben.

Ezen kiadványok célja, hogy meglátásaival segítse az olvasókat a rohanó világunk tempójával felvenni a versenyt; a mindennapos üzleti, gazdasági, értékesítés és marketing témákban, trendekben. Írásai úgyan gyakorta egy adott célcsoportot céloznak, ám mindenki számára közérthető formában készülnek. 

Kérem a pénzügyi kisokost!