500+
Projekt

40+
Boldog ügyfél

10+
Év tapasztalat

3
Csapat tag

RETINAMÁGNES KREATÍVOKAT KÉSZÍTÜNK NEKED 

Legyen az offline, nyomtatott anyag vagy bármilyen online kreatív, kevés dolog van amivel még ne lett volna dolgunk. Így szakértelmünkre bátran alapozhatod vállalati megjelenéseid elkészítését. Nézzük is mik a leggyakoribb anyagfajták.

Grafikáink képesek a bevétel termelésre

Egy minőségi, átgondolt grafika, legyen az hirdetési anyag, esetleg weboldal design vagy márkád elemei- mint például egy logó, képes a bevétel termelésre. Hogyan? Ezen anyagok a potenciális ügyfelek figyelmét képesek felkelteni és segítik a vállalkozásod megjegyezhetőségét és végső soron vásárlást tudnak ezek által kezdeményezni. Legyen az akár nyomtatott anyag vagy éppen online felhasználásra készült grafika, mindig megtaláljuk a figyelemfelkeltés és esztétikum közötti összhangot.

 

Egy friss kihívás! 
2023-as épületháló projektek sikeresen teljesítve.

Ez a nagyméretű offline hirdetés bármilyen kampány tökéletes része lehet hiszen a médiazajból való kiemelkedése és a forgalmas helyszíneken való megjelenése magas kontaktusszámot biztosít a hirdetőnek. A tervezésnél a fő cél a figyelemfelkeltés és az egyértelmű üzenet átadása.

Maximális érték jókor, jó helyen.

A közel 10 éves grafikai projektek sokaságában több 1000 kreatívot készítettünk és készítünk a mai napig. A display hirdetési kreatívoktól, a social posztokon, oldalak márkázásán át, a nyomtatott brand anyagokon, mint szóróanyag, névjegy, magazin hirdetéseken keresztül kevés olyan anyagfajta van amivel nem volt még dolgunk. A statikus grafikákon felül készítettünk animációs bemutató videókat, dinamikus prospecting mozgó hirdetési anyagokat, vlog videókat, rendezvény fotózásokat.

Az alábbi gombra kattintva eddig egy grafikai referenciákból álló katalógust tudtál megnézni. Mivel 2019-ben frissül utoljára, így most készítünk egy frisset.
Addig is lépj velünk kapcsolatba és segítünk abban a fránya marketingben sikereket elérni a vállalkozásodban!

Kapcsolatfelvétel